APK keuren

Wij keuren uw auto wanneer dat nodig is

Typ hierboven uw kenteken in om te checken wanneer uw APK vervalt:


Carservice De Vries is een officieel RDW erkend APK keuringsstation in Zwolle. De jaarlijkse keuring is belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van uw mede weggebruikers.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keurings plicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

APK VOOR MAAR €25!


Bel ons gerust op 0643400377 voor een afspraak

of stuur ons een bericht en wij nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

Autobanden

Autobanden in alle maten en merken

Bij Carservice De Vries kunt u terecht voor banden van alle soorten auto’s. Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een breed assortiment zomer, winter, run flat en all season autobanden van diverse merken.

Het assortiment van Carservice De Vries bestaat uit een gevarieerd aanbod. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in het productaanbod. Banden leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd.

Omdat banden in heel veel maten en merken te leveren zijn, kunnen wij geen standaard prijs noemen. Voor een juiste prijsopgaaf kunt u ons mailen of bellen.

Kleine/grote beurt

Kleine en grote beurten wanneer dat nodig is

Kleine beurt
Bij een kleine beurt worden diverse punten in de auto op slijtage en afstelling gecontroleerd. Tijdens het rijden worden bepaalde delen van de auto belast en deze zijn aan slijtage onderhevig. Om ervoor te zorgen dat je auto het goed blijft doen worden er tijdens de kleine beurt niet alleen de motorolie en het oliefilter vervangen, maar meer dan dertig punten worden gecontroleerd op een juiste werking. Scharnieren worden gesmeerd en vloeistoffen worden bijgevuld zodat deze tot aan een volgende onderhoudsbeurt kunnen blijven functioneren. Door een kleine beurt tijdig uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden.

Vanaf 50 euro!

Grote beurt
De grote beurt is er om alle punten aan een auto te inspecteren. Naast het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter worden ook andere filters vervangen of gereinigd. De brandstof- en luchtfilter, de motor pakkingen, het koelsysteem, de airco, stuurbekrachtiging alle aanwezige systemen worden geservicet, gereinigd of vervangen bij een grote beurt als dit nodig blijkt.

Vanaf 160 euro!

De airco in de auto regelt de temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid afneemt. In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubber neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft. Levert uw airco minder koele lucht dan u gewend bent? Neemt u geurtjes of een muffe lucht waar? Dan voorkomt een airco servicebeurt van Carservice De Vries eventuele problemen.

Bij een grote airco beurt vullen wij uw airco bij, checken wij uw airco, halen we het leeg, vacumeren wij, uv-vloeistof, spoelen de airco systeem en doen geurbehandeling.

NU AIRCO CHECK GRATIS!

Prijzen

Onze algemene prijzen.

De algemene prijzen die wij hanteren voor de volgende handelingen:

Dienst

Diesel

Benzine

APK beurt €50,- €30,-
Kleine beurt
(olie verversen, oliefilter, vloeistoffen bijvullen,
nakijken banden ophanging, bandenspanning controle)
Vanaf €50,- Vanaf €50,-
Grote beurt
(kleine beurt + bougies, brandstoffilter, luchtfilter,
interieurfilter, verlichting, volledige inspectie)
Vanaf €160,- Vanaf 160,-
Uitlezen/diagnose €10,- €10,-
Airco onderhoud
– Bijvullen
– Airco check
– Grote airco beurt
(leeghalen, vacumeren, uv-vloeistof, airco systeem spoelen,
geurbehandeling)

€55,-
Gratis
€90,-

€55,-
Gratis
€90,-
Zomer/wintercheck €25,- €25,-
Banden verwisselen + balanceren + nieuwe ventielen
– Lichtmetalen velgen
– Normale velgen

€12,50 p/band
€10,- p/band

€12,50 p/band
€10,- p/band