APK Keuringen bij Carservice de Vries

Jouw Auto Perfect in Orde

Welkom bij Carservice de Vries, jouw vertrouwde adres voor Algemene Periodieke Keuringen (APK) en meer. Onze deskundige monteurs zorgen dat jouw auto niet alleen aan de wettelijke eisen voldoet maar ook top presteert. Bij Carservice de Vries hebben we een uitgebreid aanbod aan diensten die perfect met jouw APK te combineren zijn voor het totale onderhoud van jouw wagen.

Ons Aanbod Omvat bij Carservice de Vries:

  • Standaard APK Keuring: Voor slechts €30,- zorgen we dat jouw auto voldoet aan alle veiligheids- en milieunormen, ideaal voor een snelle en efficiënte keuring.
  • APK + Merkbeurt: Afgestemd op de fabrieksspecificaties van jouw auto, behoud van garantie, perfect voor auto’s onder de 5 jaar of met meer dan 15.000 km/jaar.
  • APK + Kleine Beurt: Essentiële controle van meer dan 25 onderdelen met bijvulling van vloeistoffen, om jouw auto in topconditie te houden.
  • APK + Grote Beurt: Een grondige check op 95 punten voor maximale veiligheid en efficiëntie, inclusief remsysteem en filters.
  • APK + Oliewissel: Houd je motor optimaal met een oliewissel, voor soepele, schone en goed gesmeerde prestaties.

Waarom Kiezen voor Carservice de Vries?

Kwaliteit staat bij Carservice de Vries centraal. We begrijpen hoe belangrijk de betrouwbaarheid en veiligheid van je voertuig is. Daarom bieden wij:

  • Deskundige Monteurs: Ons team van gecertificeerde professionals levert topkwaliteit service.
  • Transparante Service: We bieden duidelijke prijsopgaven vooraf, zonder verborgen kosten.
  • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit bij elke service die we bieden.

Plan Jouw APK Keuring

Zoek je een standaard APK-keuring of wil je deze combineren met aanvullend onderhoud? Carservice de Vries zorgt ervoor dat jouw auto in perfecte staat blijft. Neem contact met ons op of bezoek ons voor het plannen van jouw APK en eventuele extra diensten. Bij Carservice de Vries garanderen we dat je veilig en vol vertrouwen kunt blijven rijden.

Is Uw Auto APK-Klaar?

Vermijd verrassingen en zorg dat uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Bel ons voor een snelle en grondige APK-keuring.