APK + Grote Beurt bij Carservice de Vries

Grondige Inspectie voor Jouw Voertuig

Bij Carservice de Vries combineren we de vereiste APK met een uitgebreide grote beurt om jouw auto in topstaat te houden. Onze deskundige technici voeren een diepgaande inspectie uit van 95 cruciale punten, inclusief het remsysteem en de staat van je filters, en zorgen voor het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof. Dit complete onderhoud zorgt ervoor dat je zorgeloos en veilig kunt blijven rijden.

Wanneer is het Tijd voor een Grote Beurt?

We adviseren een grote beurt na elke 30.000 kilometer of elke twee jaar, om te zorgen dat jouw voertuig altijd betrouwbaar en veilig blijft.

Kosten van een Grote Beurt Inclusief APK

Bij Carservice de Vries start de prijs voor een grote beurt inclusief APK vanaf €210,-. Afhankelijk van je auto’s behoeften kan dit variëren.

Kies voor Volledige Zorg

Verzeker jezelf van een auto in topconditie met een APK en grote beurt bij Carservice de Vries. Ons team is toegewijd aan het bieden van de zorg die jouw voertuig verdient. Plan je afspraak vandaag nog en ervaar de gemoedsrust die komt met professioneel onderhoud.

Is Uw Auto APK-Klaar?

Vermijd verrassingen en zorg dat uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Bel ons voor een snelle en grondige APK-keuring.