APK + Kleine Beurt bij Carservice de Vries

Onmisbaar Onderhoud voor Jouw Voertuig

Bij Carservice de Vries combineren we de essentiële APK met een grondige kleine beurt om jouw auto in de best mogelijke staat te houden. Ons team van vakkundige monteurs inspecteert zorgvuldig meer dan 25 cruciale componenten en zorgt voor het bijvullen van alle benodigde vloeistoffen. Zo kun jij met een gerust hart en vol vertrouwen weer op weg, zonder zorgen over onvoorziene reparatiekosten. We adviseren deze combinatie na elke 15.000 kilometer of minimaal eens per jaar.

Gedetailleerde Inspectie

We richten ons op belangrijke onderdelen zoals banden, uitlaat, schokdempers, remmen, filters, en ruitenwissers. Deze nauwkeurige controle garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw voertuig en minimaliseert het risico op pech onderweg en onnodige reparatiekosten.

Tarieven voor een Kleine Beurt

De prijs voor een kleine beurt + APK bij Carservice de Vries start vanaf €120,-. Afhankelijk van jouw auto’s specifieke oliebehoeften en motorconfiguratie kan deze prijs variëren. Wij zorgen voor een transparante kostenraming op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Professionele Zorg voor Jouw Auto

Kiezen voor een APK en kleine beurt bij Carservice de Vries betekent kiezen voor zekerheid. Ons deskundige team is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit service, met de aandacht en expertise die jouw auto verdient. Plan vandaag nog jouw bezoek aan Carservice de Vries en laat ons ervoor zorgen dat jouw auto in optimale conditie blijft.

Is Uw Auto APK-Klaar?

Vermijd verrassingen en zorg dat uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Bel ons voor een snelle en grondige APK-keuring.