APK + Merkbeurt bij Carservice de Vries

Service Volgens Fabrieksnormen

Bij Carservice de Vries bieden we een gecombineerde APK en merkbeurt die strikt volgens de fabrieksspecificaties van jouw voertuig wordt uitgevoerd. Zo geniet je van gespecialiseerd onderhoud zonder dat je naar de dealer hoeft, terwijl de fabrieksgarantie van je auto gewaarborgd blijft. Onze gecertificeerde technici zorgen ervoor dat je auto alleen met originele onderdelen wordt onderhouden, passend bij het merk en model van jouw voertuig.

Waarom Kiezen voor een Merkbeurt?

Een merkbeurt is essentieel voor auto’s onder fabrieksgarantie, jonger dan 5 jaar of met meer dan 15.000 kilometer per jaar. We verzekeren dat vervangen of gerepareerde onderdelen origineel en specifiek voor jouw model zijn, ongeacht het merk van je auto.

Jouw Auto, Onze Prioriteit

Verzeker je auto van deskundig onderhoud dat niet alleen de levensduur verlengt maar ook de prestaties optimaliseert. Plan je APK en merkbeurt bij Carservice de Vries en vertrouw op onze toewijding aan kwaliteit en zorg voor jouw voertuig.

Is Uw Auto APK-Klaar?

Vermijd verrassingen en zorg dat uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Bel ons voor een snelle en grondige APK-keuring.