APK + Oliewissel bij Carservice de Vries

Cruciaal voor de Prestaties van Je Motor

Bij Carservice de Vries combineren we de essentiële APK met een oliewissel om de prestaties en levensduur van je motor te verbeteren. Het belang van verse motorolie kan niet onderschat worden; het zorgt voor smering, koeling, en beschermt de bewegende delen van je motor. We passen de oliewissel specifiek aan de behoeften van jouw voertuig aan. Deze service, inclusief APK, start bij ons vanaf €195,-, waarbij het oliefilter ook vervangen wordt.

Wanneer is het Tijd voor Verversing?

De noodzaak voor olieverversing varieert per voertuig, afhankelijk van factoren als leeftijd, model, en gebruik. Het is raadzaam het onderhoudsboekje van je auto te raadplegen voor specifieke aanbevelingen.

Kies voor Expertise

Vertrouw op de deskundigheid van Carservice de Vries voor jouw APK en oliewissel. Ons team van gecertificeerde technici biedt niet alleen topkwaliteit service maar zorgt ook voor het milieu. Plan je bezoek aan Carservice de Vries en ga met een gerust hart elke weg op.

Is Uw Auto APK-Klaar?

Vermijd verrassingen en zorg dat uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Bel ons voor een snelle en grondige APK-keuring.