Banden Balanceren bij Carservice de Vries

Last van Trillingen? Tijd om te Balanceren!

Merk je trillingen in je stuur tijdens het rijden? Dat duidt meestal op ongebalanceerde wielen, een veelvoorkomend probleem dat invloed heeft op jouw rijcomfort. Bij Carservice de Vries zijn we gespecialiseerd in het oplossen hiervan.

Ons Balanceringsproces

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat het gewicht van je auto perfect verdeeld is over alle banden. Dit vermindert niet alleen trillingen maar zorgt ook voor meer stabiliteit tijdens het rijden en kan zelfs je brandstofverbruik verminderen.

Geen Afspraak Nodig

Je kunt zonder afspraak bij ons terecht voor het balanceren van je banden. Binnen een uur rijdt je auto weer zo soepel als nieuw, zonder vervelende trillingen.

Geniet van Onze Gastvrijheid

Geniet van een gratis kopje koffie en blijf online met ons gratis WiFi-netwerk terwijl onze monteurs je auto onder handen nemen. Bij Carservice de Vries zorgen we goed voor zowel jouw auto als voor jou.

Kies voor Comfort en Veiligheid

Ongewenste trillingen hoeven jouw rijervaring niet langer te verstoren. Kom langs bij Carservice de Vries voor professioneel banden balanceren. Ons team staat klaar om te zorgen dat je auto weer soepel en veilig over de weg glijdt.

Banden Voor Elk Weertype

Veiligheid begint waar uw auto de weg raakt. Voor de beste banden voor elk seizoen, bel ons. Wij adviseren u graag over de optimale keuze voor uw auto.