Veelgestelde Vragen bij Carservice de Vries

Antwoord: Zomerbanden bieden optimale prestaties bij warmere temperaturen, terwijl winterbanden ontworpen zijn voor betere grip in koude, ijzige, of besneeuwde omstandigheden. Meer informatie vind je op onze Bandenpagina.

Antwoord: We raden aan om over te schakelen op winterbanden zodra de temperatuur onder de 7°C daalt. Zie onze Winterbandensectie voor meer details.

Antwoord: Ja, we bieden uitgebreide APK-keuringen om te zorgen dat je voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen. Bezoek onze APK-pagina voor meer informatie.

Antwoord: Wij adviseren een airco check minimaal eens per twee jaar om optimale koeling en luchtkwaliteit te behouden. Details vind je op onze Airco Servicepagina.

Antwoord: Runflat banden stellen je in staat om door te rijden na een lekke band. Ze zijn vooral handig voor auto’s zonder ruimte voor een reservewiel. Meer informatie op onze Runflat Bandenpagina.

Antwoord: Tekenen dat je auto uitlijning nodig heeft, omvatten ongelijke bandenslijtage en het trekken naar één kant tijdens het rijden. Lees meer op onze Uitlijnpagina.

Antwoord: Voor veel services kun je zonder afspraak bij ons terecht. Voor specifieke diensten raden we echter aan vooraf te bellen.

Antwoord: Ja, we bieden bandenbalanceren aan om trillingen tijdens het rijden te verminderen en de levensduur van je banden te verlengen. Zie Bandenbalanceren.

Antwoord: Een APK-keuring duurt meestal niet langer dan een uur, afhankelijk van de bevindingen tijdens de keuring. Plan je bezoek op onze APK-pagina.

Antwoord: All season banden bieden een goede prestatie in veel omstandigheden, maar voor extreme winterse omstandigheden zijn winterbanden effectiever. Lees meer op All Season Banden.

Antwoord: Ja, voor urgente reparaties kun je direct bij ons terecht. We proberen je zo snel mogelijk te helpen om weer veilig de weg op te kunnen. Neem contact op via onze Contactpagina voor spoedgevallen.