Onderhoud bij Carservice de Vries

Jouw Auto, Onze Zorg

Welkom bij Carservice de Vries, waar we trots een breed scala aan onderhoudsdiensten voor jouw voertuig aanbieden. Of je auto nu toe is aan een routinecheck of specifieke voorbereidingen voor de wisseling van de seizoenen, ons team van ervaren monteurs staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw auto betrouwbaar, veilig en in topconditie blijft.

Wat We Aanbieden:

  • Kleine Beurt: Een essentiële check-up waarbij we meer dan 25 kritieke punten van jouw auto nakijken, om te zorgen dat alles soepel en veilig functioneert.
  • Grote Beurt: Een diepgaande inspectie waarbij we 95 belangrijke punten controleren, inclusief vloeistoffen en het remsysteem, om de optimale prestaties en veiligheid van jouw voertuig te garanderen.
  • Merkbeurt: Afgestemd op de specifieke fabrieksspecificaties van jouw auto, waardoor de fabrieksgarantie behouden blijft. Perfect voor auto’s die jonger dan 5 jaar zijn of meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden.
  • Olie Verversen: Cruciaal voor het behoud van een gezonde motor, aangepast aan de unieke behoeften van jouw voertuig.
  • Wintercheck: Zorg dat je auto klaar is voor de winter met onze grondige check, gericht op systemen die het meest beïnvloed worden door koude temperaturen.
  • Zomercheck: Bereid je auto voor op de zomerhitte, met speciale aandacht voor de airconditioning, het koelsysteem en de banden, voor zowel comfort als veiligheid.

Waarom Carservice de Vries?

Bij ons ben jij de prioriteit. We streven naar volledige transparantie, met duidelijke communicatie en gedetailleerde inspectierapporten. Onze monteurs zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en volgen milieuvriendelijke procedures om jouw auto in de beste staat te houden.

Plan Je Onderhoud

Of je nu een standaard onderhoud nodig hebt of je auto wilt voorbereiden op een nieuw seizoen, Carservice de Vries is jouw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en zorg ervoor dat jouw auto klaar is voor elke reis die voor je ligt.

Zorg Voor Uw Auto

Een goed onderhouden auto is een veilige auto. Verzeker uzelf van betrouwbaarheid op de weg met onze deskundige onderhoudsservice. Bel ons nu voor meer informatie!