Kleine Beurt bij Carservice de Vries

Onderhoud: Cruciaal voor Veiligheid en Kostenbesparing

Onze ervaren technici spelen een sleutelrol in het behouden van de uitmuntende conditie van je wagen, wat onverwachte reparaties en kosten helpt voorkomen. Een kleine onderhoudsbeurt bij ons staat gelijk aan een investering in de duurzaamheid en veiligheid van je auto. Bij Carservice de Vries houdt dit in: een diepgaande check van meer dan 25 kritieke punten en het aanvullen van alle benodigde vloeistoffen, zodat je met een veilig gevoel de weg op kan.

Tijd voor een Kleine Beurt?

Je voertuig dient elke 15.000 kilometer of tenminste eens per jaar nagekeken te worden, afhankelijk van wat het eerste plaatsvindt.

Inhoud van een Kleine Beurt?

We inspecteren essentiële componenten zoals de banden, uitlaat, dempers, remmen, filters, en ruitenwissers, om de optimale staat en werking van je voertuig te garanderen.

Duidelijke Kosten bij Carservice de Vries

Transparantie staat bij ons voorop; daarom starten de kosten voor een kleine beurt vanaf €90,-, variërend op basis van je auto’s specificaties. We verstrekken altijd een gedetailleerde kostenraming aangepast aan jouw voertuig en bespreken eventuele aanvullende noodzakelijke werkzaamheden vooraf, zonder verrassingen.

Betrouwbaar Onderhoud

Vertrouw je auto niet toe aan het lot. Kies voor een gedegen kleine beurt bij Carservice de Vries en verzeker jezelf van veiligheid op de weg. Contacteer ons om een afspraak te maken en ervaar de duidelijkheid en kwaliteit van onze service.

Zorg Voor Uw Auto

Een goed onderhouden auto is een veilige auto. Verzeker uzelf van betrouwbaarheid op de weg met onze deskundige onderhoudsservice. Bel ons nu voor meer informatie!