Merkbeurt bij Carservice de Vries

Fabrieksnormen als Richtlijn

Verzeker jezelf van topkwaliteit met een merkbeurt bij Carservice de Vries, waar we je auto volgens fabrieksspecificaties inspecteren. Dit houdt in dat je niet gebonden bent aan de dealer voor onderhoud en toch alle voordelen van gespecialiseerde zorg behoudt, inclusief het intact blijven van de fabrieksgarantie dankzij onze gecertificeerde technici.

De Voordelen van een Merkbeurt

Vooral aangeraden voor auto’s binnen de fabrieksgarantie, jonger dan 5 jaar, of die meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden. We garanderen dat vervangen of gerepareerde onderdelen fabrieksgekeurd zijn. Geschikt voor alle automerken.

Transparante Offerte

We verrassen je niet bij Carservice de Vries. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte, met vooraf duidelijkheid over eventuele extra kosten, waarvoor jouw goedkeuring vereist is.

Betrouwbaar Onderhoud

Kies voor de zekerheid van Carservice de Vries voor je merkbeurt, waar je auto volgens alle fabrieksnormen wordt behandeld. Neem contact op voor meer details of om je beurt te plannen. Jouw auto is bij ons in goede handen.

Zorg Voor Uw Auto

Een goed onderhouden auto is een veilige auto. Verzeker uzelf van betrouwbaarheid op de weg met onze deskundige onderhoudsservice. Bel ons nu voor meer informatie!