Welkom bij Carservice de Vries

Uw Vertrouwde Garage in Zwolle

Wie Wij Zijn

Meer dan Twee Decennia van Uitmuntendheid in Autocare

Bij Carservice De Vries zetten we ons al bijna 25 jaar in voor topkwaliteit autocare in Zwolle. Als een merkonafhankelijke garage, bieden we een breed scala aan diensten: van onderhoud en reparaties tot APK, bandenservice, en de verkoop en inruil van gebruikte auto’s. Onze rijke geschiedenis en uitgebreide kennis garanderen de beste zorg voor uw voertuig.


Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons voorop. Door consequent te leveren op deze waarden, hebben we een sterke groei doorgemaakt en een trouwe klantenkring opgebouwd. We zijn toegewijd aan het handhaven en overtreffen van de hoge standaarden van onze service, vandaag en in de toekomst. Bij Carservice De Vries is uw auto in vertrouwde handen.

Onze Diensten

Alles Voor Uw Auto Onder Één Dak

Carservice de Vries biedt een uitgebreid pakket aan diensten om aan al uw autogerelateerde behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een routine onderhoudsbeurt, een noodzakelijke reparatie, een APK-keuring, of deskundig bandenadvies, ons team staat klaar met professionele zorg en aandacht. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, zorgen we ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

Neem Contact Met Ons Op

Wij Horen Graag van U

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ons team bij Carservice de Vries staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, of bezoek onze garage in Zwolle. Wij zorgen voor een snelle en vriendelijke service, omdat uw tevredenheid onze prioriteit is.